Εστιατόριο

 

Το Ακροβόλι, το μολυβένιο βαρίδι που οδηγεί την πετονιά στο βυθό της θάλασσας, εκεί όπου το δόλωμα θα βρει το πολύτιμο θήραμά του, άνοιξε τις πόρτες του και μας οδηγεί κι αυτό με τη σειρά του σε ταξίδια γνήσιων θαλασσινών γεύσεων.

Το γευστικό ταξίδι στο Ακροβόλι ξεκινά από τον όμορφο πεζόδρομο της Βούλας, σε ένα χώρο προσεγμένο, λιτής και ταυτόχρονα ζεστής αισθητικής, ηλιόλουστο τα πρωινά και ατμοσφαιρικό τα βράδια, με ευχάριστες μελωδίες, πλούσια κάβα και ένα ξεχωριστό χώρο μπαρ για κρασί και ποτό με τη συνοδεία θαλασσινών μεζέδων.

Με συνταγές δημιουργικές αλλά χωρίς άσκοπες φλυαρίες, ο Σεφ Παναγιώτης Λιατόπουλος με την ομάδα του ξεδιπλώνει την εμπειρία του και το πηγαίο ταλέντο του στην διαχείρηση ψαριών και θαλασσινών με αγνές πρώτες ύλες των ελληνικών θαλασσών, μεράκι και μαεστρία. Στο μενού θα συναντήσετε επιλογές από ζωντανά όστρακα, αλίπαστα και καπνιστά θαλασσινά, φρέσκα ψάρια, κάθε λογής θαλασσινά ψητά ή μαγειρευτά, μεζέδες και πιάτα ημέρας.