ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ

 

Δύο χρόνια τώρα, το Akrovoli Restaurant & Oyster Bar υποδέχεται τον κόσμο των Νοτίων Προαστίων και όχι μόνο, με πιάτα γεμάτα εκλεκτά υλικά, φαντασία και αδιαμφισβήτητη, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα. Αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν μας, στην ουσία της λέξης ποιότητα και όχι περιγραφικά!

Για να γνωριστούμε με την κουζίνα του Akrovoli Restaurant & Oyster Bar, μπορούμε να δοκιμάσουμε τα ολόφρεσκα ψάρια και όστρακα όπως, Συναγρίδες, Σφυρίδες, Στήρες, Ροφοί, Αστακοί, Στρείδια, Μύδια, Χτένια, Γυαλιστερές, Κυδώνια, κ.α., τα εξαιρετικά carpaccio, το σεβίτσε καραβίδας, τα ψητά χτένια με μουστάρδα και αυγά χελιδονόψαρου, τη φάβα με χταπόδι και καραμελωμένα κρεμμύδια, τα χειροποίητα νιόκι με καπνιστή πέστροφα, το σπαγγέτι με αχινοαυγά, την ψαρόσουπα από ροφό και σφυρίδα με φρέσκα λαχανικά και πολλά ακόμη ιδιαίτερα πιάτα, αλλά και να μυηθούμε στις γεύσεις και τα μυστικά της ωμοφαγίας φρέσκων ψαριών και θαλασσινών.

Με κλασική πολυτέλεια και σύγxρονη αισθητική αξία στο χώρο αποτελεί έναν ιδιαίτερο προορισμό για μια γευστική συνεύρεση, μια έξοδο για ποτό ή ένα επαγγελματικό δείπνο. Ο συνδυασμός ενός επαγγελματικού ραντεβού με ένα ευχάριστο γεύμα είναι ένα καλό βήμα για το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Επιλέγοντας το σωστό μέρος μπορεί να βοηθήσει θετικά για μια νέα συνεργασία.

Μια επίσκεψη στο Akrovoli Restaurant & Oyster Bar, αποτελεί κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία.