ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

 

Το Akrovoli Restaurant & Oyster Bar βρίσκεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια της Αττικής για φρέσκο ψάρι σύμφωνα με το Αθηνόραμα, αλλά είναι ίσως ένα από τα καλύτερα εστιατόρια για φρέσκο ψάρι στην Ελλάδα όπως υποστηρίζουν πολλοί από τους επισκέπτες μας. Αυτό οφείλεται κυρίως στην μεγάλη εμπειρία των βραβευμένων chef μας, Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή, Μίλτο Γιάννου και Παναγιώτη Λιατόπουλο που πραγματικά καθημερινά γεννούν νέες ιδέες και γαστρονομικές προτάσεις, που έχουν τραβήξει την προσοχή του κοινού και των “ειδικών”. Η εξαιρετική πρώτη ύλη, η σωστή τεχνική, η σημασία στη λεπτομέρεια, οι ευφάνταστοι συνδυασμοί και ο ιδιαίτερος τρόπος που χειρίζονται τις γεύσεις, δίνουν μια fusion διάθεση ενώ παράλληλα διατηρούν στον πυρήνα τους μια απολύτως αναγνωρίσιμη ελληνικότητα.

Στο Akrovoli Restaurant & Oyster Bar έχουμε δημιουργήσει ένα νέο ιδιαίτερο χώρο υψηλής αισθητικής αξίας, χωρητικότητας έως 80 ατόμων με την απαραίτητη σύγχρονη υποδομή, που έχει την δυνατότητα να καλύψει ακόμη και την πιο απαιτητική επαγγελματική εκδήλωση.

Η επιλογή του φαγητού, γίνεται με την συνδρομή έμπειρου ειδικού που θα σας συμβουλέψει και θα σας κατευθύνει ώστε να δημιουργήσετε το ιδανικό μενού που θα συνοδεύσει την εκδήλωσης σας.

 

Ενδεικτικά menu

Menu 1.   Τιμή κατ’ άτομο 30€.
Κυδώνια / Γυαλιστερές, Ελληνική με μούς φέτας,πάστα ελιάς και χαρουποπαξίμαδα, Φάβα Σαντορίνης, Γαύρος μαριναρισμένος, Καλαμάρι τηγανητό, Μύδια Αχνιστά, Λιαστό Χταπόδι, Λιγκουίνι  Θαλασσινών, Σπαγγέτι με αχινοαυγά.

Menu 2.   Τιμή κατ’ άτομο 40€.
Ψαρόσουπα, Σαλάτα γαρίδας, Ταραμοσαλάτα, Καρπάτσιο Χταποδιού, Μύδια αχνιστά, Καλαμάρι Πέστο, Καραβιδόψυχα, Τραχανάς, Ριζότο Πεσκανδρίτσας.

Menu 3.   Τιμή κατ’ άτομο 50€. 
Ελληνική με μούς φέτας, πάστα ελιάς και χαρουποπαξίμαδα, Γαύρος μαριναρισμένος, Φάβα Σαντορίνης, Σεβίτσε καραβίδας

Καπνιστό Χέλι, Λιαστό Χταπόδι, Καλαμάρι Πέστο, Ψάρι στα κάρβουνα

Menu 4.  Ωμοφαγίας.   Τιμή κατ’ άτομο 25€. 
Αχινοσαλάτα, Στρείδια, Κυδώνια / Γυαλιστερές, Καρπάτσιο Χταποδιού
Σεβίτσε Καραβίδας, Ταρτάρ Γαρίδας, Πανδαισία φρέσκων λαχανικών

Όλα τα παραπάνω συνοδεύονται από ψωμί και εμφιαλωμένο νερό.