Έθνος


Έθνος

To εστιατόριο των νοτίων προαστίων φέρνει μέχρι την πόρτα μας φρέσκο ψάρι και πολλά δελεαστικά σαρακοστιανά που μυρίζουν θάλασσα. Όσοι αγαπούν το ψάρι και τα θαλασσινά το ξέρουν το Ακροβόλι. Λίγα βήματα μακριά από την κεντρική πλατεία της Βούλας, το προσεγμένο εστιατόριο εναλλάσσει στο μενού του ενδιαφέρουσες κλασικές και πιο μοντέρνες προτάσεις. Οι οποίες εδώ και μερικές μέρες, μια που που δεν μπορεί κάποιος αυτή την περίοδο να τις χαρεί στη σάλα ή στη βεράντα του, παίζουν… εκτός έδρας, με delivery και take away. Η ομάδα της κουζίνας έκανε τις απαραίτητες δοκιμές ώστε να διασφαλιστεί ότι κατά τη μεταφορά του φαγητού δεν θα χάνεται τίποτα από τη γεύση του και ξεκίνησε παραδόσεις στις γύρω περιοχές. Για να πάρετε μια γεύση για το τι μπορείτε να παραγγείλετε μέσω των εφορμογών wolt και e-food ή να περάσετε από το εστιατόριο και να τα πάρετε σε πακέτο, να σας πούμε για τη λακέρδα τους, παστωμένη σε ανθό αλατιού, με κουνουπίδι τουρσί, τα γαλλικά στρείδια με τζίντζερ, τοματίνια και τρίχρωμες πιπεριές, το σεβίτσε καραβίδας με αβοκάντο, τσίλι και κόλιανδρο, το ψητό χταπόδι στα κάρβουνα με αλιάδα καρότου. Πέραν αυτών υπάρχει πάντα η κλασική ψαρόσουπα καθώς και φρέσκα θαλασσινά και ψάρια.

Ακροβόλι Restaurant & Oyster Bar Ποσειδώνος 14, Βούλα, τηλ. 210 8990152, www.akrovoli.gr

Πηγή: ethnos.gr